Videos som din användare älskar

Videos som din användare älskar

Biites

Älskar du också videos, filmer och serier? Eller är du ett stort fan av trailers precis som vi är? Då har du hittat rätt. Biites erbjuder nämligen precis det. En plattform som visar videos av högsta kvalité inom ett brett spektrum. Och vet du vad det bästa är? Det är helt utan reklam och 100% gratis! Visst kan det inte bli bättre. 

Jämfört med andra plattformar där man hela tiden blir avbruten av irriterande reklam eller måste betala för att slippa undan det, gör Biites tvärtemot. När vi säger att det är gratis och utan reklam så är det verkligen gratis och utan reklam. Vi lovar. Avsaknaden av reklam för att du som användare kan fokusera fullt ut på innehåller videon. Vissa av våra videos kan vara en timme långa och bestå av en hel serie avsnitt men det är verkligen också det enda man ser. Helt fantastiskt om du frågar oss!

Vi har ett brett urval av videos

Vill man se de nyaste och coolaste filmerna i riktigt bra högupplöst kvalité så kommer man som användare definitivt inte bli besviken. De smarta funktionerna bidrar till en enkel navigering och gör det lätt att söka eller hitta det man letar efter. 
Vi erbjuder som sagt många olika typer av videos och serier. Här finns något för alla. 

Är man politiskt intresserad finns innehåll om Brexit och dess konsekvenser. Vill man gå till andra sidan av spektrumet så finns en serie om dykare som förbereder sig inför sitt första dyk, ner till outforskade platser. Man kan också följa med på 360 graders rundtur på Monacos lyxigaste yachts eller varför inte få uppleva savannen i Sydafrika på Safari. Otroligt vackra filmer som bara är ett måste om du är inne på Biites.com och kollar. Missa inte detta! 

Kom igång redan idag 

Fördelen för dig som kund är att du enkelt kan fånga användarens uppmärksamhet och få igenom det du vill visa. Kanske har du en ny produkt, har du skapat något nytt och fantastiskt eller vill du bara få igång branding och marknadsföring för det du säljer? Du skapar innehåller och vi hittar användarna. 

Har man många olika typer av videos kan man skapa sin egen Biites kanal som användarna kan besöka. Här finns endast dina filmer och serier samlade vilket skapar en häftig känsla och gör det ännu en gång enkelt för användarna att hitta ditt material. Fördelen är också att man kan skapa sin egen design och touch på sin kanal för att göra den lite mer av en upplevelse för användaren. 

Hitta inspiration 

Vi hoppas verkligen att du tycker om vår videoplattform. Börja redan idag och kolla igenom de fantastiska material som finns och hitta inspiration till vad du kan tänka dig att lägga upp här. Kanske är detta precis det som ditt företag har saknat. Det är betydligt enklaren än många andra kanaler och för dig som kund otroligt prisvärt. Vi finns inte enbart i Sverige utan även i många andra länder.

admin