Gasol till byggbranschen

Gasol till byggbranschen

Gasol är ett av de mest effektiva och användarvänliga bränslena för byggbranschen. Det är versatilt och kan användas för uppvärmning, torkning, samt som bränsle till maskiner och utrustning. 

Gasol är ett mångsidigt och effektivt bränsle med många användningsområden. En gasolflaska ger dig en optimal energiförsörjning eftersom den kan flyttas och användas precis där du behöver den. 

Primagaz är en av Europas största tillverkare av gasol för byggbranschen och hantverkare. Du kan finna ett stort sortiment av gasolflaskor och tillbehör på www.primagaz.se.

Lösningar och paket för byggindustrin

Det finns många fördelar med att använda gasol inom byggbranschen. Gasolen är mångsidig, flexibel och ger en hög mobilitetsgrad. Samtidigt är gasol mycket kostnadseffektivt och betydligt miljövänligare än dieselolja. Med stor flexibilitet och många användningsområden är gasol en trygg, säker, och pålitlig energikälla för byggbranschen.

Mångsidigt och flexibelt

Gasol kan du använda i samband med takläggning. Där kan du använd gasolen för att driva den värmekälla som krävs. Gasol kan du även använda på många andra platser inom ditt byggarbete, t.ex. för uppvärmning, torkning och drift av en del maskiner. 

Gasol är kostnadseffektivt, mycket mobilt och brinner väldigt rent. Helt utan avgaser som behöver ledas bort. Detta gör gasol till en attraktiv energikälla inom byggbranschen. Med gasol får du konstant kontroll över kostnader och användbarhet.

Högkvalitativt bränsle för hantverkare

Inom många hantverksbranscher är en stabil och effektiv energiförsörjning av yttersta vikt. Som hantverkare kan du behöva energi till maskiner, värmekällor för bearbetning eller uppvärmning av verkstadsutrymmen eller torkanläggningar. 

Många av dessa lösningar kan du traditionellt driva av elektricitet, vilket kan vara både mer kostsamt för dig och sämre för miljön. På vissa platser använder man olja, och även där är gasolen både billigare och mer miljövänlig.

Mobilt och lättanvänt

En av de många fördelarna med att använda gasol är att många maskiner och apparater som använder gasol är lättare att flytta, eftersom gasol finns på flaskor som är lätta att transportera. 

Detta gör också att gasolen är perfekt till mobila maskiner, som t.ex. gaffeltruckar, som inte kan användas när de är anslutna till en fast energiförsörjning.

Gasolflaskor anpassade för din användning

Kontakta Primagaz för att hitta närmaste återförsäljare, och få en offert över din energi-, och kostnadsbesparing. Systemet med gasolflaskor funkar som sa att du först köper en gasolflaska och en fyllning.

Flexibla storlekar

Hos återförsäljare av gasol kan du hitta gasolflaskor i storlekar från 0,30 till 45 kg. Hos Primagaz kan du läsa mer om de olika gasflaskorna och vad de lämpar sig för.

Fyll på enkelt hos närmaste återförsäljare

När gasolen är slut så tar du med din tomma flaska till butiken och byter in, du betalar då bara för en påfyllning. 

Lägre vikt och enklare transport

Primagaz erbjuder även gasolflaskor i komposit. Fördelen är en betydligt lägre vikt och att de ofta är genomskinliga så du kan se hur mycket gasol i vätskeform som är kvar i gasolflaskan. Gasolflaskor i komposit är även staplingsbara om du ska förvara flera i garaget. Du kan läsa mer om fördelarna hos Primagaz.

Leverans över hela Sverige

Med en leverantör som Primagaz kan du få gasol över hela Sverige. Hitta din närmaste återförsäljare på Primagaz.se.

admin