The Sims 4

The Sims 4

The Sims 4 University

Sims 4 är ett klassiskt datorspel som är lika roligt för barn som det är för vuxna. Det finns anledningar till att det just är ett så pass populärt spel, som har varit populärt ända sedan det första sims spelet kom till marknaden år 2000. En av dessa anledningar är såklart att spelet har något för alla. T.ex funktionen att bygga och inreda hus – det är roligt för dig som gillar att bygga galna och spaceade hus, för dig som vill återskapa verkligheten, OCH för dig som vill skapa något vackert och utveckla din designförmåga. Förutom det så har ju Sims 4 självklart även ett roligt gameplay. Där kan du bygga ett drömliv- bli polis, artist eller forskare (m.m.). Du väljer vilken väg din sim ska gå, och bara fantasin sätter gränser! Om du vill kan du även lägga till en egen challenge i form av något du hittar på internet eller kanske hittar på själv – en populär challenge är t.ex. att försöka föra vidare samma gener i så många generationer som möjligt. En tredje viktig anledning är att The Sims arbetar så mycket med sina expansion packs. Tröttnar du på grundspelet kan du alltid köpa och lägga till t.ex. Sims 4 University, Sims 4 Paradisö, Sims 4 Kändisliv, med flera!

Sims 4 University

Det senaste expansionspaketet till Sims 4 är Sims 4 University, där du får möjlighet att följa med din sim till universitetet! Det följer samma tema som Sims 2: University och Sims 3: University Life. Med Sims 4 University kan du verkligen utforska alla erfarenheter som universitetet har att erbjuda. Läs kurser inom teknik, utbildning eller juridik. Upptäck robotbyggning, cykla på en cykel (det går inte utan detta expansion pack), pranka det rivaliserande universitet m.m. Du kan själv välja vilket universitet du vill att din sim ska gå på- det historiska i Britechester eller det moderna och framåtsträvande Foxburyinstitutet. Ska din sim vara en pluggis och lyckas bra i skolan, eller kanske fokusera mer på det sociala och ta sovmorgon flera gånger i veckan? 

Sims 4 Paradisö och Sims 4 Kändisliv

Förutom Sims 4 University finns två andra relativt nya expansion packs som är värda att kolla upp. Dessa är Sims 4 Paradisö och Sims 4 Kändisliv. Dessa är även dem inspirerade av tidigare packs till de tidigare spelen – Sims 4 Paradisö är inspirerat av Sims 3 Island Paradise, och Sims 4 kändisliv inspirerat av Sims: Superstar. Detta innebär att du kan återupptäcka gamla favoriter, om du t.ex. är någon som spelade Sims förr i tiden. Och om inte så varför inte prova på ändå? Sims 4 Paradisö tar med dig till just en paradisö, där du kan lära dig att dyka, fiska och åka båt, eller varför inte utforska en karriär som badvakt/livräddare? Du kan dessutom spela som Sjöjungfru-simmar! Om du inte känner för ett avslappnande paradisliv så fokuserar Sims 4 kändisliv lite mer på lyx och kändisskap. I detta expansion pack kan du jobba upp hur känd din sim är – genom t.ex. en skådespelarkarriär eller som sociala medier influencer. Dessutom kan du dekorera ditt mansion med nya lyxiga föremål. 

Varför Sims 4? 

  • Tillåt dig själv att komma bort för en stund, bygg ditt drömhus och lev ditt drömliv!
  • Om du spelade Sims under tidigt 00-tal så är det alltid ett kärt återseende, och förvånande nog är det lika roligt trots åren som har gått.
  • Lägger du till expansion packs så öppnar sig ännu fler möjligheter – sök till universitetet eller slå dig ner på en paradisö!

Är du intresserad av att spela och känner dig lockad så hittar du bra priser på grundspelet och dess expansion packs till Sims 4 inne hos Playgames.se.

admin