Jag har hittat en billig studentresa!

Jag har hittat en billig studentresa!

billig studentresa

Efter många om och men har jag äntligen hittat en billig studentresa där hotellet är rent och snyggt och placeringen bra. Jag har letat ganska länge efter bra studentresor och ungdomsresor men tycker ofta att dem är för dyra eller så är hotellet inte bra nog. Resesällskapet Uptours har dock många bra och billiga studentresor man kan välja mellan. Du kan välja mellan följande destinationer; Ayia Napa, Sunny Beach eller Magaluf. Jag har inte besökt dessa destinationer tidigare så de är alla av intresse. Den studentresan jag har hittat till ett billigare pris går dock till Magaluf. Magaluf som är en del av Mallorca har gjort ön till medelhavets absolut största party-ö. Det är särskilt populärt hos skandinaver så jag förväntar att jag möter många svenskar. Det är bara roligt om man får bra kontakt med andra som kanske från Sverige eller grannlandet. Jag har hört från bekanta att dem har fått vänner för livet när de har varit på studentresor eller ungdomsresor.

 

 

Förväntningar på studentresan

 

Eftersom detta blir min första studentresa, har jag ganska höga förväntningar på denna upplevelsen. Jag förväntar att hotellet är fint och rent med bra placering. På bilderna ser det jättefint ut men det har hänt att jag har blivit besviken andra gånger. Jag förväntar att det finns guider på plats om man har några frågor eller om det har hänt något allvarligt. Jag tänker också att det är guiderna som planlägger många av aktiviteterna, såsom välkomstfest osv. Jag förväntar också att alla aktiviteter, såsom beachparty, partybåtar, skumfester, UV-fester och alla vattenaktiviteter, är välplanerade och roliga. I det minsta hoppas jag på grym musik, goda drinkar och glada människor. Därutöver hoppas jag att personalen på hotellet är snälla och tillgängliga och att frukosten god. Om denna resan kan leva upp till mina förväntningar, tror jag att detta kan bli en fantastisk studentresa och partyresa.

 

 

Studentresor till Ayia Napa, Sunny Beach & Magaluf

 

Om du planlägger att åka på ungdomsresa eller om du tidigare har åkt på studentresor, har ni då valt destinationerna som Uptours erbjuder eller har ni åkt till en annan party-ö? Om detta blir en bra upplevelse kan jag tänka mig att även åka till Ayia Napa och Sunny Beach året efter. Detta med förutsättning att det kan bli en billig studentresa. Dessa destinationerna verkar nämligen lite dyrare. Jag har här gjort en lista med bra råd om hur man kan spara pengar på sin resa.

 

  • Boka din resa i god tid.
  • Kör all inklusive och ät dig ordentligt mätt, så ska du inte slösa pengarna på dyra restauranger.
  • Beroende på hur mycket drinkar du köper och hur mycket du vill festa, kan det betala sig att köpa ett VIP-paket då du får rabatt på många ställen. På så vis kan du spara massor av pengar.
  • Åker ni flera så är det bättre att handla mat och drinkar i större mängder och sedan dela på notan.

 

Jag hoppas att ni kan använda dessa tips till när ni ska planlägga och boka er nästa resa. Kan man få en billig studentresa, så kan man använda sina pengar på till exempel roliga aktiviteter eller god mat. Givetvis vill man gärna spara sina pengar men jag tycker även att det är viktigt att man unnar sig och gör resan fantastisk och rolig när man väl är på plats.

admin