De nyaste tillbehören till smartphone

De nyaste tillbehören till smartphone

billiga mobiltillbehör

När det kommer till elektronik och coola prylar är jag ibland en riktig nörd. Jag har börjat undersöka de nyaste tillbehören och gadgets till de senaste smartphones. Bland annat tycker jag att de nya trådlösa laddarna är riktigt coola och smarta. Det är oerhört praktiskt att bara kunna lägga sin mobil på en liten platta och den laddar av sig själv. Jag tycker även att dessa trådlösa laddare är snyggare då man lättare kan undvika fula kablar i hemmet. Jag blir extra glad om jag lyckas hitta bra men gärna billiga mobiltillbehör. En iPhone, som jag nu har, är väldigt dyr så av den enkla anledningen vill jag helst inte köpa allt för dyra gadgets eller utrustning. Jag har sett väldigt många intressanta och billiga mobiltillbehör och de flesta kan användas till alla smartphones men dem jag har intill vidare är endast iPhone tillbehör som är specifikt tillpassade till iPhones.

 

Bra men billiga mobiltillbehör

För ett tag sen upptäckte jag en hemsida som heter Coolpriser.se. Dem har ett otroligt brett sortiment av billiga mobiltillbehör men dem har även andra roliga prylar. Jag har gjort en lista med saker jag behöver och gärna vill ha, som jag kan se att denna sidan har. På min lista står det bland annat:

 

  • Skärmskydd (för att undvika repor och skador).
  • Ett nytt skal eller fodral. Det ska vara snyggt men det ska också skydda mobilen.
  • Ett par nya hörlurar, då mina gamla har gått i sönder.
  • Trådlös laddare.
  • Högtalare med Bluetooth som fungerar med min smartphone.
  • Dockstation till min mobil och iPad.

 

Det viktigaste på min lista är skärmskydd, skal och trådlös laddare. Eftersom allt är till ett billigt pris tror jag dock att jag kan beställa allt hem med en gång. Frakten är också billig och laveringen är endast 2–3 dagar, vilket jag tycker är riktigt bra service.

 

Bra hörlurar ger kvalitativ musik

Mina gamla hörlurar var riktigt bra men tyvärr har dem gått i sönder och jag behöver verkligen ett par nya. Jag tycker att det är extremt viktigt med ett par bra hörlurar då det ofta är avgörande för kvalitén på musiken. Däremot behöver inte alltid ett par hörlurar kosta en förmögenhet för att vara bra. Jag har lyckats hitta ett par billiga hörlurar som fortfarande har varit av bra kvalité. Ett par bra hörlurar är nog det viktigaste mobiltillbehöret om man frågar mig. Större delen av tiden använder jag nämligen min iPhone till att lyssna på musik eller se videos. Jag har funderat på att skaffa trådlösa hörlurar. Tycker dem är coola och det måste vara skönt att slippa hantera sladdarna när dem hela tiden trasslar in sig. Dock tror jag att de är lättare att slarva bort dem när de är trådlösa. Till en början blir det nog ett par helt vanliga hörlurar. Har ni några coola men billiga mobiltillbehör som man bara måste ha? Och vilken smartphone föredrar ni? Själv har jag fastnat för iPhones och tror inte att jag kommer bytta till något annat. Tycker att designen är stilren och snygg och jag tycker om de funktioner som iPhones har.

 

admin