Pashmina scarf lyxigt tillskott i garderoben

Pashmina scarf lyxigt tillskott i garderoben

Pashmina är den lyxigaste typen av kashmir. Endast en bråkdel av all kashmir som produceras är pashmina av högsta kvalitet. Om du kommer över äkta pashmina är det något av det lyxigaste du kan bära på din hud. En scarf av pashmina är helt klart en väl värd investering för dig.

En pashmina scarf av äkta pashmina är den ultimata lyxen för dig. En pashmina sjal är den perfekta accessoaren som du kan använda till både vardag och fest. 

En sjal av äkta pashmina är både mjuk och lätt och ger en optimal känsla av välbefinnande. Fashionabla kashmirhalsdukar är en perfekt krona på verket till nästan alla dina kläder. En scarf i pashmina är ett tidlöst tillbehör som du kan använda oavsett säsong.

Hitta din nya favorit idag

Hos PashminaWear kan du hitta alla typer av kashmirvaror. De är specialiserade på lyxiga accessoarer handgjorda av kashmir och pashmina. Med sitt stora utbud av sjalar, halsdukar, mössor, vantar, poncho, tröjor, plädar, samt kläder kommer du garanterat hitta något för dig. Spana in deras utbud för att hitta något för dig. De har kläder för både män och kvinnor. Med respekt för hantverkartraditioner importerar de direkt från de bästa leverantörerna, med nära kontakt med sina producenter.

Föredrar du stickat eller vävt?

Bland deras sjalar finns många typer av mönster. De har flera varianter, såsom kypertbindning, 2-trådigt kypert, diamantkypert, tuskaftbindningrutor och ränderjacquard, pashmina melange silke, kashmirpaisley sjal, stickade sjalar, samt sjalar med print.

Halsdukarna finns även dem i ett flertal varianter. 

Du kan välja bland halsdukar gjorda av kashmir i skotsrutiga mönster, print, tubhalsdukar, halsvärmare, och små halsdukar. De har även halsdukar i andra material såsom siden, ull, och jak.

Värmande scarf för alla tillfällen

Perfekt för kyliga sommarkvällar, och inför tiden då hösten smyger sig på. Sjalar av kashmir är något av det härligaste du kan svepa in dig i. Hitta de bästa kashmirsjalarna hos PashminaWear. Av mjuk och lätt kashmir, håller sjalarna dig varm om dagarna och kvällarna. Tack vare att de är lätta kan du enkelt få plats med dem i väskan och bära med dig hela tiden.

Hur tillverkas pashmina?

Pashmina är den lyxigaste typen av kashmir. Endast en bråkdel av all kashmir som produceras är pashmina av högsta kvalitet. 

Kashmir, också stavat kaschmir och cashmere på engelska, är underullsfibrer från tamgetter som lever i mycket kallt klimat. 

På våren, då getterna börjar att fälla sin vinterull, kammas de för att ta hand om den duniga underullen medan den övriga ullen, det så kallade täckhåret, lämnas. Underullen tvättas och alla rester av skyddshår tas bort.

Denna process kräver en stor mängd handgjort arbete. Därför är pashmina verkligen en lyx som du kan unna dig!

En kvalitetsleverantör

PashminaWear säljer handgjorda kashmir- och ullprodukter av hög kvalitet för dig. De handlar direkt med tillverkarna som de fortlöpande har nära kontakt med.

Deras leverantörer är lika passionerade när det gäller ull och kashmir som jag är. Detta försäkrar mig om att hela processen, från val av råvara till spinning, vävning och färgning, fokuserar på att leverera en slutprodukt av enastående kvalitet. Därmed kan de garantera dig 100 % för de varor de säljer.

admin